Boeknotities: The Scientific Approach to Intermittent Fasting: The Most Powerful, Scientifically Proven Method to Become a Fat Burning Machine, Slow Down Aging And Feel INCREDIBLE! door Michael VanDerschelden DC

In mijn post over de obesitasepidemie stelde ik intermittent fasting voor als mogelijke oplossing. In dit boek wordt deze stelling verder ontwikkeld. Maar de auteur gaat ook in op de vele andere gezondheidsvoordelen van intermittent fasting. En die zijn enorm.

ma, 26/07/2021 - 21:32
0 comments

Boeknotities: The Open Conspiracy: What Are We to Do with Our Lives? door H. G. Wells + Video

Heel veel mensen lijken te denken dat covid een geheim complot is van enkele steenrijke mensen om de wereld te hermaken ("the great reset"). Dergelijke mensen worden nu vaak "wappies" genoemd: de nieuwste term gereseveerd voor iedereen die iets te kritisch is om het "officiële" covidverhaal. Nu maken de wappies inderdaad een heel grote fout. Niet dat er geen complot is, dat complot is er wel degelijk. De fout die ze maken, is dat ze denken dat het complot volkomen geheim is.

do, 18/02/2021 - 15:17
0 comments

Een kritiek van de moderne wetenschap

Henry Bauer is één van de belangrijkste critici van de manier waarop "tegenwoordig" wetenschap wordt beoefend. Hij komt tot de onthutsende vaststelling dat de wetenschap meer en meer losgekoppeld is geworden van de realiteit, wat in het licht van de ervaringen met "covid19-wetenschap" een ronduit angstwekkend vaststelling is.

do, 11/02/2021 - 09:55
0 comments

Het Navalry-verhaal: been there, done that.

Putin heeft het weer gedaan! Voor de tweede keer werd een dissident vergiftigd door Putin, met hetzelfde vergif dan nog, dat heel dodelijk lijkt, maar waar niemand van sterft. Dit keer is het Alexei Navalny. Nooit van gehoord? Ik ook niet. En in Rusland zelf blijkbaar ook niet echt. Dus Putin probeert "dissidenten" die geen enkele bedreiging voor zijn macht vormen te vermoorden telkens met hetzelfde gif? Belachelijk verhaal? Jullie denken misschien van wel, maar de Westerse media behandelen het verhaal uiteraard met de grootste ernst. Alleen bewijs ontbreekt.

ma, 07/09/2020 - 19:24
0 comments

Verdachte overlijdens, deel 20: Jeff Bradstreet

Jeff Bradstreet was een dokter die gekant was tegen vaccinaties. Volgens zijn onderzoek was er een verband tussen vaccinaties en autisme. Zijn zoon zou autistisch zijn door een vaccin. Bradstreet pleegde volgens de politie zelfmoord, blijkbaar door zichzelf door de borst te schieten. Zijn lichaam alsook een wapen (het wapen waarmee hij zelfmoord pleegde?) werd gevonden in een rivier. Blijkbaar ging hij dus eerst varen voordat hij zelfmoord pleegde. Zijn dood dateert van 19 juni 2015.

vr, 04/09/2020 - 21:01
0 comments