Boeknotities: The Scientific Approach to Intermittent Fasting: The Most Powerful, Scientifically Proven Method to Become a Fat Burning Machine, Slow Down Aging And Feel INCREDIBLE! door Michael VanDerschelden DC

In mijn post over de obesitasepidemie stelde ik intermittent fasting voor als mogelijke oplossing. In dit boek wordt deze stelling verder ontwikkeld. Maar de auteur gaat ook in op de vele andere gezondheidsvoordelen van intermittent fasting. En die zijn enorm.

ma, 26/07/2021 - 21:32
0 comments

Boeknotities: The Biology of Belief 10th Anniversary Edition door Bruce H. Lipton

The Biology of Belief van Bruce Lipton is zo één van die boeken die je wereldbeeld totaal overhoop halen. Dit boek is wellicht de ultieme weerlegging van The Selfish Gene van Richard Dawkins. We worden NIET geregeerd door onze genen. Onze genen luisteren naar ons. Absolute aanrader.

di, 20/07/2021 - 18:47
0 comments

Moderna: redder van de mensheid of geldmachine voor de aandeelhouders?

Moderna - het bedrijf dat pas tien jaar geleden werd opgericht, in die tijd geen enkel medicijn of vaccin op de markt had gebracht, nooit winst had gemaakt maar toch op 7,5 miljard dollar werd gewaardeerd en dat geheimhouding tot absolute kunst had gemaakt - wordt samen met Pfizer tegenwoordig de hemel in geprezen. Dankzij hun covidvaccin gebaseerd op de mRNA-technologie worden deze bedrijven intussen niet meer of niet minder beschouwd als de redders van de mensheid.

di, 13/07/2021 - 14:12
0 comments

Boeknotities: Modern Medicine, the New World Religion: How Beliefs Secretly Influence Medical Dogmas and Practices door Olivier Clerc

Een kort maar bijzonder actueel en interessant werk waarin Olivier Clerc de moderne geneeskunde afschilderd als een nieuwe wereldreligie met alle positieve maar vooral ook negatieve gevolgen van dien. In elk geval: zoals hier op deze site al meermaals betoogd: de claim dat de moderne geneeskunde een wetenschap is, is op drijfzand gebouwd.

za, 10/07/2021 - 19:56
0 comments