Rockefeller, Kennedy en hoe de moord van JFK ook vandaag nog uiterst relevant is

Op 22 november 1963 werd John F. Kennedy vermoord. Ondanks verwoede pogingen van sommige deskundigen om de onzinnige theorieën van de Warren Commissie dat Oswald een "lone nut" was te verdedigen, blijft de stelling dat JFK wel degelijk het slachtoffer was van een complot stevig overeind.

zo, 02/05/2021 - 14:53
0 comments

Iedereen wappie!

Sinds de uitbraak van de corona-pandemie hebben de complottheorieën ook opnieuw een hoge vlucht genomen. Er is zelfs een nieuwe term bedacht voor de aanhangers en verspreiders van dergelijke theorieën: wappies. De term wordt door de complotdenkers intussen alweer als geuzenterm gebruik. De uitdrukking #jesuiswappie is tegenwoordig erg populair op sociale media.

zo, 04/04/2021 - 13:35
0 comments

Never let a good crisis go to waste: media editie.

Wat met de coronacrisis weer opvalt, is hoe de media zich volledig laten leiden door een select groepje van zelfverklaarde "experts", terwijl andere deskundigen die niet meegaan met het alarmistische paniekverhaal totaal worden genegeerd. Wie heeft er al gehoord van een Michael Levitt, of John Ioannidis, of Stefan Lanka, of Wolfgang Wodarg, of Karl Friston of Karol Sikora of Hendrick Streeck of Knutt Wittkowski? Nochtans ook virologen of epidemiologen of artsen. Wodarg was zelfs parlementslid voor de SPD. 

za, 11/07/2020 - 10:16
0 comments

COVID-19: dan toch?

Dit - zeer lang - artikel over COVID-19 verdient een aparte post. Al weken zijn er (in mijn ogen geloofwaardige) aanwijzingen dat dit virus geen natuurlijk virus is, maar ontwikkeld werd in een labo in Wuhan (als gevolg van zogenaamd "Gain-of-function"-onderzoek). Uiteraard worden zij die dat beweren nog altijd weggezet als "komplotgekkies" - het wapen dat de autoriteiten met medewerking van de media met veel genoegen inzetten om te verhinderen dat de waarheid boven water komt.

zo, 26/04/2020 - 11:19
0 comments

"Universele gezondheidszorg" correct gedefinieerd bestaat nergens, dankzij linkse politici.

Vertrekkende vanuit de definitie van de WHO bestaat er in geen enkel land een systeem van "universele gezondheidszorg", zo betoogt Andrew Kern. Volgens de WHO is er sprake van universele gezonheidszorg indien élke burger van een land toegang heeft tot betaalbare gezondheidsdiensten (met inbegrip van preventie, promotie, behandeling, en palliatieve zorg) van voldoende kwaliteit (in de zin van doeltreffendheid). Dit is dus nergens het geval. Andrew Kern:

wo, 04/03/2020 - 11:18
0 comments