Het bizarre en bijzondere verhaal van Masha en Dasha (bizarre verhalen deel 4)

Masha en Dasha hebben echt bestaan. Ze waren een Russische Siamese Tweeling. Ze hadden hun onderlijf en hun circulair systeem met elkaar gemeen. Het bovenlichaam was gescheiden. Het bijzondere is nu dat ze nooit tegelijk dezelfde "besmettelijke" ziekte hadden. De ene kreeg de mazelen, maar de andere niet. Een kant van de tweeling kreeg een verkoudheid maar de andere kant niet. Hun verhaal is de zoveelste nagel aan de doodskist van het idee van "besmettelijke" ziekten:

wo, 16/06/2021 - 21:51
0 comments

Wie regeert de wereld?

In 1983 waren er ongeveer 50 mediabedrijven in de Verenigde Staten. In 2012 waren 90% van alle media in handen van amper 6 bedrijven:

- General Electric
- NewsCorps
- Time Warner
- Disney
- Viacom 
- CBS

Aangezien Time Warner ondertussen is overgenomen door AT&T en Viacom en CBS zijn gefusioneerd is dat verder gereduceerd tot 5 ondernemingen.

vr, 07/05/2021 - 20:31
0 comments

Bill en Melinda gaan scheiden, Bill en Xi vooralsnog niet...helaas...

Nu het sprookjeshuwelijk tussen Bill en Melinda voorbij is, is het tijd om Bill's andere liefdesrelatie onder ogenschouw te nemen, deze namelijk met de leider van de Chinese Communistische Partij, Xi Jinping. Die relatie staat nog niet op springen, het lijkt er zelfs op dat de wittebroodsweken nog niet eens voorbij zijn.

vr, 07/05/2021 - 15:06
0 comments

Moderna: greed is terug good (maar dat mag u dit keer niet weten)

De vaccins zijn er, de vaccinatiepropagandamolen draait op volle toeren. Kritische geluiden worden genegeerd of in de kiem gesmoord. Het Gouden Kalf van Big Pharma zal en mag niet worden geslacht. Nochtans valt er op de vaccins heel wat aan te merken. Maar niet alleen op de vaccins zelf ook de vaccinmakers zouden wel eens onder de loep genomen mogen worden. Al gauw zal blijken dat bedrijven zoals Pfizer of Moderna totaal onbetrouwbaar zijn. Dat zou je echter niet weten wanneer je enkel de reguliere media leest of bekijkt: die sluiten immers volledig hun ogen.

vr, 23/04/2021 - 18:37
0 comments

Pandemie simulatie-oefeningen voorafgaand aan de covid-pandemie

Diverse waarnemers hebben er al op gewezen dat in de jaren voorafgaand aan de huidige pandemie door regeringen, organisaties en topmensen over de hele wereld regelmatig pandemie-oefeningen werden gehouden. De eerste van dergelijke "oefeningen" dateren zelfs van eind jaren negentig van de vorige eeuw. Over deze simulaties is zelfs nooit geheim gemaakt. De meest bekende is wellicht Event 201, die plaatsvond enkele weken voor de uitbraak van covid-19, en die geheel toevallig ging over een pandemie met een coronavirus.

do, 08/04/2021 - 17:18
0 comments

De waarheid van ons huidige systeem en de Great Reset.

Dit is in mijn ogen één van de beste video's over The Great Reset en hoe de miljardairs - de werkelijke machthebbers - van de coronacrisis misbruik maken om een "great reset" te realiseren die finaal zal leiden tot de collectieve verarming van miljarden mensen; om nog maar te zwijgen van onze vrijheden die volledig om te toch komen te staan als dit select kransje van "globalisten" hun zin krijgen. 

Geen wonder dat de video reeds na enkele dagen door YouTube werd gecensureerd.

De video werd gemaakt door Tim Gielen.

do, 25/03/2021 - 15:15
0 comments